Nieuwsarchief:

Dennis Kuipers klasse apart in Zuiderzeerally

Dennis Kuipers heeft zaterdag voor de derde keer de Zuiderzeerally gewonnen. Samen met navigator Michiel Poel klokte de coureur van het FERM World Rally Team de snelste tijd op alle klassementsproeven. In hun Ford Fiesta RS WRC bouwde het Twentse duo zo aan een marge van 1 minuut 45 op regerend kampioen Jasper van den Heuvel. “Ik ben heel blij met deze overwinning. Er is nog werk aan de winkel, maar dit geeft veel vertrouwen voor de rest van het seizoen.”

» [lees verder]

Ambitieus rallyjaar voor Dennis Kuipers

Dennis Kuipers begint het autosportseizoen 2016 komende zaterdag met de Zuiderzeerally. De Twentse rallyrijder vertrouwt voor de eerste ronde van het Nederlands Rally kampioenschap op de FERM Ford Fiesta RS WRC. De pacenotes op de proeven rond Emmeloord worden gelezen door streekgenoot Michiel Poel.

» [lees verder]

Kuipers en Van de Schuur winnen spectaculair verlopen OER rallytraining

Dennis Kuipers maakte geen fout en was zo slim geweest om net als met een enduro alle TC tijden en CP,s te vermelden op een stuk tape en reed mede hierdoor in een straf tempo naar de overwinning.

» [lees verder]

Dennis Kuipers elfde in bloedsnelle WK-rally van Frankrijk

In zijn tweede WK-optreden van het jaar is Dennis Kuipers vandaag als elfde gefinisht tijdens de Rally van Frankrijk. In de Franse Elzas ging de coureur van het FERM World Rally Team drie dagen lang het duel aan met de wereldtop. “Weer een top 10-finish was nog mooier geweest, maar elfde is mooi dichtbij. Ik ben tevreden over hoe we hebben gereden.”

» [lees verder]

Dennis Kuipers gaat voor top 10 in WK-rally Frankrijk

Bij zijn eerste WK-rally in ruim een jaar eindigde Dennis Kuipers eind augustus direct als achtste. Vanaf vrijdag gaat de coureur van het FERM World Rally Team op zoek naar nieuwe successen in de WK-rally van Frankrijk.

» [lees verder]

Dennis Kuipers wint opnieuw Hellendoorn Rally

Dennis Kuipers heeft op overtuigende wijze opnieuw de Hellendoorn Rally op zijn naam geschreven. Hij won samen met zijn navigator Robin Buysmans alle klassementsproeven. In het algemeen klassement bleven zij nummer twee Bernhard ten Brinke ruim twee minuten voor.

» [lees verder]

Dennis Kuipers direct in top 10 bij WRC comeback

De ADAC Deutschland Rallye 2014 ontwikkelde zich dit weekeinde tot een ware slijtageslag. Dennis Kuipers en Robin Buysmans hielden hun hoofd koel op de klassementsproeven rondom het Duitse Trier, ondanks de sterk wisselende weersomstandigheden. Bijna 1,5 jaar na hun laatste WK-rally bekroonde de equipe van het FERM World Rally Team hun terugkeer met een achtste plaats.

» [lees verder]

Dennis Kuipers klaar voor WRC rentree

Dennis Kuipers voegt zich dit weekeinde na een lange pauze bij de beste rallyrijders ter wereld tijdens de ADAC Rallye Deutschland. De 28-jarige coureur van het FERM World Rally Team werkte een uitgebreid testprogramma af op weg naar zijn eerste WK-rally in bijna anderhalf jaar. “De grootste vijand is ons gebrek aan ritme.”

» [lees verder]

Dennis Kuipers keert terug in het WK Rally

Na een afwezigheid van ruim een jaar maakt Dennis Kuipers zijn rentree in het wereldkampioenschap rally’s met het FERM World Rally Team. De coureur uit Borne neemt in augustus deel aan de ADAC Rallye Deutschland en start begin oktober in de WK-rally van Frankrijk. In beide gevallen met een Ford Fiesta RS WRC van M-Sport.

» [lees verder]

Met twee trucks in de top 10

De Dakar 2014 zit erop voor het Eurol Veka MAN rally team. Na een heftige rally is een uiterst positieve balans op te maken, want het team eindigt met twee trucks in de top tien. René Kuipers is op de 8e plaats de beste rijder van het Eurol Veka MAN rally team, Marcel van Vliet kende een ijzersterke eerste week en eindigt deze Dakar als negende.

» [lees verder]

Met verstand en teamspirit

René Kuipers en Marcel van Vliet gebruikten hun verstand tijdens de voorlaatste etappe van de Dakar 2014. De coureurs Eurol Veka MAN rally team stelden met een 11e en 13e plaats de posities in het algemeen klassement glansrijk veilig. Teamspirit speelde opnieuw een hoofdrol in de special stage over 350 km tussen El Salvador en La Serena: René trok Marcel op 6 kilometer van de finish los uit een duin.

» [lees verder]

Als team naar de finish

De twee overgebleven coureurs van het Eurol Veka MAN rally team bedwongen vandaag in elkaars kielzog de Koninginnerit van de Dakar 2014. René Kuipers en Marcel van Vliet vormden vandaag een team tijdens de monstertocht over 605 km. En met succes. Marcel bereikte El Salvador als negende, René als tiende, waarmee beide coureurs hun top 10-positie in het algemeen klassement bevestigden.

» [lees verder]

Goede tijden, slechte tijden

René Kuipers gaf het Eurol Veka MAN rally team glans met een 7e plaats in de tiende etappe over 631 km. Marcel van Vliet kende een baaldag en eindigde de special stage tussen Iquique en Antofagasta als 19e. Peter Versluis is op moment van schrijven nog onderweg. De dagzege bij de trucks ging naar Ales Loprais. Gerard de Rooy blijft algemeen nog altijd de beste truckcoureur.

» [lees verder]

Vooruit in het klassement

De echte beproeving tijdens de special stage van Calama naar Iquique vormden de immense duinen tijdens de laatste 150 km. Het Eurol Veka MAN rally team had met Marcel van Vliet (7e) en René Kuipers (11e) weer twee trucks voorin. Peter Versluis stond uren stil na een gat in zijn motorblok en knokt zich terug naar het bivak. Andrey Karginov was opnieuw de snelste vrachtwagenpiloot, Gerard de Rooy behoudt de leiding.

» [lees verder]

In Chili met twee top 10 resultaten

Bij de eerste aankomst in Chili heeft het Eurol Veka MAN rally team zich doen gelden met twee top 10 resultaten. In de ultrasnelle achtste etappe over 302 km tussen Salta en Calama finishte Peter Versluis als 5e, net voor Marcel van Vliet, terwijl René Kuipers krachten spaarde en als 14e arriveerde. Andrey Karginov won bij de trucks, Nasser Al-Attiyah bij de auto’s en Cyril Despres bij de motoren.

» [lees verder]

René Kuipers stijgt naar achtste positie

Het Eurol Veka MAN rally team heeft de snelheid van voor de rustdag vast weten te houden. Na zijn zege in de zesde etappe loodste Peter Versluis zijn truck vandaag naar de vierde plaats. René Kuipers finishte als 14e, Marcel van Vliet stuitte op pech en kwam als 20e binnen. Eduard Nikolaev won de etappe over 525 km met start- en finishplaats Salta en Gerard de Rooy behoudt de leiding.

» [lees verder]

Verslag 6e etappe

De Dakar Rally werd vandaag opgeschrikt door de dood van motorrijder Eric Palante en twee Argentijnse journalisten. Deze gebeurtenis overschaduwde de overwinning van het door Ferm ondersteunde Eurol Veka MAN rally team in deze zesde etappe. Peter Versluis bleef Andrey Karginov 1.11 min. voor, terwijl Marcel van Vliet als derde finishte. Ferm rijder René Kuipers eindigde als twaalfde in de rit tussen Tucuman en Salta over 156 km.

» [lees verder]

Toeslaan in de zwaarste etappe

In de zwaarste dag tot nu toe van de Dakar Rally 2014 was het aan René Kuipers om de eer van het Eurol Veka MAN rally team hoog te houden. In de vijfde etappe in twee bedrijven tussen Chilecito en Tucuman haalde de Ferm rijder het beste in zichzelf naar boven met een vijfde plaats als beloning. René Kuipers gaf ruim 28 minuten toe op winnaar bij de trucks Dmitry Sotnikov.

» [lees verder]

Stand gehouden in monsteretappe

De langste etappe sinds 2005 over 657 km tussen San Juan en Chilecito maakte zijn faam waar. Het Eurol Veka MAN rallyteam moest vandaag diep gaan. Marcel van Vliet knokte zich naar de zesde plaats bij de trucks. Peter Versluis kende eindelijk weer eens een goede dag met een prima 11e plaats. René Kuipers finishte als 12e in de etappe die werd gewonnen door leider Gerard de Rooy. Bij de auto’s won Carlos Sainz, Juan Pedrero Garcia kroonde zich de snelste motorrijder.

» [lees verder]

Vaster op de tweede plaats

Velen typeerden de special stage van vandaag als ‘gekkenwerk’ door het ruige terrein dat ook het Eurol Veka MAN rallyteam voor de kiezen kreeg. Marcel van Vliet gebruikte zijn ervaring om zijn truck als zesde binnen te brengen na 301 bikkelharde kilometers. Hij gaf tussen San Rafeal en San Juan 7,5 minuten toe op winnaar Andrey Karginov. René Kuipers overleefde de zware etappe en finishte als 15e. Bij de auto’s zegevierde Nani Roma, Joan Barreda won voor de tweede keer bij de motoren.

» [lees verder]

Nederland aan kop bij de trucks

De rit van San Rafael naar San Juan ontwikkelde zich tot een regelrechte slijtageslag. Van mechanische pech tot en met auto’s en trucks die van duinen rolden. Het Eurol Veka MAN rallyteam hield zich perfect staande in deze eerste zware test, met Marcel van Vliet voorop. De routinier finishte vandaag als tweede bij de trucks en neemt de leiding over in het algemeen klassement.

» [lees verder]

Direct een podiumfinish!

De mannen van het Eurol Veka MAN rallyteam lieten zich niet weerhouden door het smalle en bochtige parcours en kozen in de eerste etappe van de Dakar Rally 2014 meteen de aanval. Met meteen een prachtig resultaat: Marcel van Vliet eindigde als derde in de etappe tussen Rosario en San Luis op slechts 21 seconden van winnaar Ayrat Mardeev.

» [lees verder]

René Kuipers met Eurol VeKa MAN Rally Team naar Dakar 2014

Op weg naar de Dakar Rally 2014 heeft het Eurol VeKa MAN Rally Team zich versterkt met René Kuipers. De coureur uit Twente verraste afgelopen Dakar met een negende plaats in het klassement, als beste debutant in een truck.

» [lees verder]

Drama treft Dennis Kuipers in zicht van puntenfinish

Dennis Kuipers leek in de WK-rally van Portugal op weg naar een sterke zevende plaats in zijn eerste WRC-wedstrijd in meer dan een jaar. Aan de start van de laatste beproeving sloeg het echter het drama toe: zijn auto wilde met geen mogelijk aanslaan.

» [lees verder]

Dennis Kuipers terug in WK dankzij M-Sport fabrieksteam

FERM coureur Dennis Kuipers keert na een afwezigheid van meer dan een jaar terug in het WK Rally’s. In de 2013 Vodafone Rally van Portugal (11-14 april) rijdt de Nederlander met een Ford van het Qatar World Rally Team.

» [lees verder]

René Kuipers met negende plaats beste debutant bij vrachtwagens

René Kuipers heeft zijn eerste Dakar Rally met een vrachtwagen volbracht met een negende plaats in het algemeen klassement. De Twentenaar is hiermee de best geklasseerde debutant in een vrachtwagen. “Man, ik ben zo blij dat ik hier nu sta“, vertelde de coureur van Team de Rooy kort na de finish. “Ik vermoedde dat een vrachtwagen mij wel zou liggen, maar dat alles dan ook op z’n plaats valt voelt fantastisch. Dit smaakt absoluut naar meer.”

» [lees verder]

René Kuipers bevestigt top tien positie in laatste zware scherprechter

De laatste scherprechter in de Dakar 2013 was de special tussen Copiapo en La Serena. De 13de rit over 441 kilometer bevatte een verraderlijke mix van duinen, zand en snelle brede gravelpaden. René Kuipers knokte zich terug na een ongelukkige wielwissel en finishte als elfde. De debuterend truckcoureur van Team de Rooy start de slotdag als de nummer negen in het algemeen klassement.

» [lees verder]

René Kuipers klimt positie in reusachtige duinen

In Chili wachtte opnieuw de Atacama woestijn op de Dakar karavaan. Na het oversteken van de Andes stond de twaalfde etappe grotendeels in het teken van het duelleren met reusachtige duinen. René Kuipers overwon in de truck van Team de Rooy de cruciale special over 319 km met een bevredigende tiende plaats. De Twentenaar stijgt hiermee naar de achtste plaats algemeen.

» [lees verder]

René Kuipers ralliet in hoog tempo naar achtste plaats

De tiende etappe tussen Cordoba en La Rioja bracht opnieuw een beetje WRC in de Dakar Rally. De mix van snelle en technische gravelwegen was rallyrijder René Kuipers op het lijf geschreven. Na een gestage opmars over 353 km eindigde de Twentse coureur als achtste.

» [lees verder]

Weinig te genieten voor René Kuipers in negende etappe

De trucks mochten vandaag als eerste beginnen aan de tweede helft van de Dakar Rally. Na de rustdag wachtte René Kuipers een rit van San Miguel de Tucuman naar Cordoba over 293 kilometer. De Twentenaar volbracht de rit zonder grote problemen als vijftiende, maar haalde weinig voldoening uit die prestatie.

» [lees verder]

WRC-ervaring brengt René Kuipers tiende plaats

Weer een mijlpaal voor René Kuipers tijdens de zevende etappe van de Dakar Rally. Tijdens de op grote hoogte verreden etappe tussen Calama en Salta schreef de coureur een top 10 dagfinish bij met een tiende plaats. In het algemeen klassement staat de rijder van Team de Rooy nog altijd negende.

» [lees verder]

René Kuipers stijgt naar achtste plaats algemeen

In de vijfde etappe van de Dakar Rally werd afscheid genomen van Peru. Na de finish nam de karavaan de grens met Chili. In de ‘sprint-etappe’ over 172 kilometer tussen Arequipa en Arica verstevigde debuterend vrachtwagen coureur René Kuipers zijn top 10 klassering. De coureur uit Ambt-Delden finishte als 14de met de rallytruck van Team de Rooy en staat nu achtste algemeen.

» [lees verder]

René Kuipers komt na loodzware proef top tien binnen

De special stage tussen Nazca en Arequipa kreeg van de Dakar organisatie een veelzeggende bijnaam: de proef van de 1001 duinen. In de zwaarste etappe tot nu toe hield René Kuipers zich uitstekend staande. Met de Team de Rooy rallytruck finishte de Twentenaar als twaalfde. In het algemeen klassement is René Kuipers met een negende plaats voor het eerst tot de top 10 doorgedrongen.

» [lees verder]

René Kuipers neemt lastige hindernis zonder echte problemen

De Dakar Rally toont langzaam maar zeker haar ware aard. Tijdens de special stage van Pisco naar Nazca werden de stuurmanskunsten van René Kuipers serieus op de proef gesteld. De Twentse coureur van Team de Rooy sloeg zich zonder grote problemen door de duinen en de technische wegen om uiteindelijk als 16de te finishen. De allersnelste was opnieuw teamgenoot Gerard de Rooy.

» [lees verder]

René Kuipers vindt ritme in de duinen

Van rustig acclimatiseren is geen sprake deze Dakar Rally. Al in tweede etappe stonden de eerste echte Peruaanse duinen op het programma. Na een special stage over 242 kilometer met start- en finishplaats Pisco parkeerde René Kuipers zijn Team de Rooy rallytruck als twaalfde in het bivak.

» [lees verder]

René Kuipers geniet dubbelop bij debuut

René Kuipers genoot van de hartstochtelijke ontvangst door de Peruaanse bevolking. Eerst in Lima bij de startceremonie van de Dakar 2013, later langs de verbindingsroute naar Pisco. Daar dook René Kuipers meteen het zand in voor 13km special stage. De Tukker gaf bij zijn debuut in de truck van Team de Rooy 1:37 min. toe op zijn winnende teamgenoot Gerard de Rooy.

» [lees verder]

René Kuipers klaar voor Dakar Rally met Team de Rooy

De Dakar Rally 2013 belooft een loodzwaar avontuur te worden. Na de openingsetappe in Lima gaat de karavaan direct drie dagen de duinen van Peru in. René Kuipers is na een uitgebreide en succesvolle voorbereiding klaar om zaterdag van start te gaan met Team de Rooy.

» [lees verder]

Live Dakar tijdens geslaagde persdag

Dakar Team de Rooy heeft een geslaagde persdag achter de rug op de militaire basis in Oirschot. Uiteraard was René Kuipers ook aanwezig om net als zijn teamgenoten journalisten en gasten te trakteren op een onverharde rit in de Iveco Dakar truck. Live Dakar dus.

» [lees verder]

Petronas Team de Rooy Iveco verwelkomt FERM als partner

Petronas Team de Rooy Iveco gaat samenwerken met FERM. Voor en tijdens de Dakar Rally zal het team vertrouwen op het krachtige gereedschap van de Nederlandse producent. Het partnerschap krijgt nog meer inhoud door de FERM logo’s op de trucks. “We zijn als team erg blij met de komst van René Kuipers en zien de potentie om hoog in het eindklassement te kunnen eindigen. Ook een enthousiaste sponsor als FERM willen we graag met open armen ontvangen”, zegt Gerard de Rooy, winnaar van de Dakar Rally 2012.

» [lees verder]

UPDATE: Dennis Kuipers zesde in Rally van Portugal

Bij de technische controle na afloop van de Rally van Portugal werden onregelmatigheden geconstateerd aan de rallyauto van winnaar Mikko Hirvonen. De Finse rallyrijder is hierdoor uit de uitslag genomen. Dit zorgt ervoor dat Dennis Kuipers en Robin Buysmans één plaats opschuiven in het eindklassement van deze WK-rally en nu als zesde zijn geklasseerd.

» [lees verder]

Dennis Kuipers bekroont rentree met 7de plaats

Na drie rally’s afwezigheid heeft Dennis Kuipers een geslaagde terugkeer gemaakt in het wereldkampioenschap rally’s. In een ongekend zware Rally van Portugal reed de rallyrijder naar een zevende plaats met zijn Belgische navigator Robin Buysmans en scoorde weer WK-punten.

» [lees verder]

Dennis Kuipers wil in Portugal fundament leggen

Dennis Kuipers meldt zich vanaf morgen weer in de eredivisie van de rallysport met een Ford Fiesta WRC. De Vodafone Rally van Portugal is de eerste WK-rally in 2012 voor de Nederlandse rijder. Samen met zijn nieuwe Belgische navigator Robin Buysmans wil Dennis Kuipers op de Portugese gravelwegen de basis leggen voor meer WRC-optredens.

» [lees verder]

Dennis Kuipers zet WK-ervaring om in overwinning

Dennis Kuipers heeft de Tank S Rally gewonnen door op 16 van de 19 klassementsproeven de snelste tijd te rijden. De rallyrijder uit Borne benutte zo optimaal zijn WK-ervaring tijdens de seizoensopener van het Open Nederlands Rally Kampioenschap. Samen met navigator Robin Buysmans bouwde Dennis Kuipers aan een riante marge van 1 minuut 20 op Bernhard ten Brinke.

» [lees verder]

Dennis Kuipers ralliet via Emmeloord naar Portugal

Dennis Kuipers, vorig seizoen de grote verrassing in het WRC, opent zijn rallyseizoen in Nederland. Samen met zijn nieuwe navigator Robin Buysmans start de sportman uit Borne vrijdagavond in de Tank S Rally. De openingswedstrijd van het Open Nederlands Rally Kampioenschap vormt de aanloop naar zijn eerste WK-optreden van 2012.

» [lees verder]

Dennis Kuipers in RTL Autowereld

RTL Autowereld is op bezoek geweest bij Dennis Kuipers. De reportage over de rallyauto's van Dennis is te zien op zondag 4 december om 17:30 uur op RTL7 en zaterdag 10 december om 11:30 uur op RTL4.

» [lees verder]

De nieuwste FERM Rally World is verschenen

De elfde editie van FERM Rally World is verschenen. We kijken terug naar de prachtige achtste plaats van Dennis en Fred in Wales en maken de balans op na het eerste jaar met de Ford Fiesta RS WRC. Ook duiken we in de rijke historie van de Rally GB en stellen u voor aan de winnaars van de verschillende FERM competities.

» [lees verder]

Vier op een rij voor Dennis Kuipers

Dennis Kuipers is als achtste gefinisht in de spekgladde finale van het wereldkampioenschap rally’s. Het FERM Power Tools World Rally Team overwon met succes de ongrijpbare condities tijdens de Rally Wales GB. Het is de vierde keer op rij dat Dennis Kuipers en Frederic Miclotte met WK-punten thuiskomen. “Ons doel was om het seizoen goed af te sluiten. Dat is absoluut gelukt”, genoot Dennis Kuipers aan de finish.

» [lees verder]

Dennis Kuipers start WK-finale in bijzondere kleuren

Het FERM Power Tools World Rally Team maakt zich op voor een bijzondere seizoensfinale. In de Rally Wales GB draagt de Ford Fiesta RS WRC van Dennis Kuipers en Frederic Miclotte de kleuren van het winnende ontwerp uit de Draw ‘n’ Race ontwerpcompetitie. Dennis Kuipers: “Wales heeft al jaren een speciaal plekje in m’n hart. Het unieke ontwerp op de auto maakt deze editie nog eens extra bijzonder.”

» [lees verder]

Winnaar Draw ‘n’ Race competitie bekend gemaakt

De Ford Fiesta RS WRC van het FERM World Rally Team verschijnt in een uniek design aan de start van de Rally Wales GB, waar Dennis Kuipers komende week deelneemt aan de beslissende ronde van het wereldkampioenschap rally’s.

» [lees verder]

IJzersterke finale brengt Dennis Kuipers weer WK-punten

Dennis Kuipers was een man met een missie tijdens de laatste dag van de WK-rally van Spanje. Met zijn Belgische navigator Frederic Miclotte maakte de rijder van het FERM World Rally Team jacht op de tiende plaats en een WRC punt. Op de voorlaatste klassementsproef schoof het FERM duo eerst van elf naar tien en vervolgens naar de negende plaats. “Vandaag telde maar één ding: aanvallen.”

» [lees verder]

Dennis Kuipers verheugt zich op twee gezichten van Spanje

Het FERM Power Tools World Rally Team begint donderdag aan de langste rally van het seizoen. De Rally van Spanje kent 406,52 wedstrijdkilometers en wordt verreden op twee ondergronden: gravel op de openingsdag, asfalt tijdens de tweede en derde dag. “De overgang van gravel naar asfalt vraagt om een compleet andere rijstijl”, zegt FERM coureur Dennis Kuipers.

» [lees verder]

Historische vijfde plaats voor Dennis Kuipers

Dennis Kuipers heeft vandaag historie geschreven door als vijfde te eindigen in de Rally van Frankrijk. Nooit eerder eindigde een Nederlandse rallyrijder zo hoog in een wedstrijd tellend voor het wereldkampioenschap. Als slagroom op de taart werd Dennis Kuipers beloond met de Abu Dhabi Spirit of the Rally Award.

» [lees verder]

Dennis Kuipers op koers voor historische prestatie

Dennis Kuipers staat na de tweede dag zesde in de tussenstand van de Rally van Frankrijk. Nooit eerder stond een Nederlandse rallyrijder zo hoog geklasseerd in een wedstrijd tellend voor het wereldkampioenschap.

» [lees verder]

Franse asfaltmix maakt Dennis Kuipers hongerig

Dennis Kuipers reist vol zelfvertrouwen af naar de Rally van Frankrijk na een succesvolle test en snelste tijden tijdens de Hellendoorn Rally. Met zijn Belgische navigator Frederic Miclotte start hij voor de tweede keer in deze gemeleerde asfaltrally. “De wegen lijken soms op die in de Duitse Eifel, zijn dan weer heel Nederlands of vergelijkbaar met een Belgische asfaltproef.”

» [lees verder]

Ontwerp jij de FERM World Rally Car?

Met de Draw ‘n’ Race competitie biedt het FERM Power Tools World Rally Team iedereen de kans om een livery te ontwerpen van onze WRC auto. Dennis Kuipers verschijnt met het winnende ontwerp aan de start van de WRC Wales Rally GB (10-13 november 2011).

» [lees verder]

Dennis Kuipers laat nieuwste WRC debuteren in Hellendoorn Rally

WK-rallyrijder Dennis Kuipers verschijnt komende vrijdagavond met de Ford Fiesta WRC van het FERM Power Tools World Rally Team aan de start van de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally. Het is voor het eerst dat een World Rally Car van de jongste generatie van start gaat in een Nederlandse wedstrijd.

» [lees verder]

Opnieuw WK-punten voor Dennis Kuipers na topprestatie

Dennis Kuipers en zijn Belgische navigator Frederic Miclotte zijn na een ijzersterk optreden als tiende geëindigd in de ADAC Rallye Deutschland. In hun ‘thuisrally’ liggen Dennis en Frederic lange tijd op een sensationele zevende plaats, tot een lekke band op zaterdag voor veel tijdverlies zorgt. Op de slotdag knokt de FERM equipe zich terug in de punten; naar de tiende plaats. De topprestatie wordt onderstreept met een sterke vijfde tijd op de 13de klassementsproef.

» [lees verder]

Dennis Kuipers kijkt uit naar weerzien met rallyfans

De ADAC Rallye Deutschland is een bijzonder evenement voor het FERM Power Tools World Rally Team. Voor het eerst dit seizoen staat er een asfaltrally op de kalender van het FIA WRC. Voor Dennis Kuipers en Frederic Miclotte is de afspraak in Duitsland ook hun thuisrally. “De fans uit Nederland en België maken deze wedstrijd extra speciaal.”

» [lees verder]

Dennis Kuipers komt thuis met vliegbrevet en constructeurspunten

In de meest specialistische rally van het WK is het FERM World Rally Team erin geslaagd punten te scoren voor het constructeurskampioenschap. Dennis Kuipers en Frederic Miclotte sprongen op de heuvelachtige gravelwegen in de Rally van Finland letterlijk naar de elfde plaats algemeen.

» [lees verder]

Dennis Kuipers gaat laagvliegen in Finland

Het FERM World Rally Team staat aan de vooravond van opnieuw een unieke wedstrijd: de Rally van Finland. In geen andere WK-rally liggen de snelheden zo hoog. Rijder Dennis Kuipers en navigator Frederic Miclotte zijn klaar voor het tweedaagse hogesnelheids avontuur na een geslaagde voorbereiding in Estland.

» [lees verder]

Dennis Kuipers scoort punten in slopende Acropolis rally

De tiende plaats brengt Dennis Kuipers zijn vierde WK-punt in zes rally’s, navigator Frederic Miclotte verdubbelt zijn seizoenstotaal tot twee punten. Met de vier punten verdiend in Griekenland komt het FERM World Rally Team op een totaal van 14.

» [lees verder]

Kuipers wil goede vorm in Griekenland

Dennis Kuipers en Frederic Miclotte keren na een pauze weer terug in het FIA World Rally Championship. Het FERM World Rally Team begint aan de tweede helft van het seizoen met een absolute rallyklassieker: de Acropolis Rally.

» [lees verder]

Dennis Kuipers moet strijd om WK-punten voortijdig afbreken

Dennis Kuipers en Frederic Miclotte zijn uitgevallen op de slotdag van de Rally van Italië. Na de zestiende van achttien proeven moest de Ford van het FERM Power Tools World Rally Team aan de kant worden gezet met een kapotte versnellingsbak.

» [lees verder]

Recordstartveld inspireert Dennis Kuipers

Niet minder dan twintig moderne World Rally Cars verschijnen komende vrijdag aan de start van de Rally van Sardinië.

» [lees verder]

Dennis Kuipers pakt met 9e plaats opnieuw WK-punten

Voor de derde keer in vier rally’s heeft Dennis Kuipers WK-punten veroverd. In een zeer bijzondere Rally van Jordanië finishte de rijder van het FERM Power Tools World Rally Team als negende.

» [lees verder]

Ferm World Rally Team klaar voor warm avontuur

Het FERM Power Tools World Rally Team reist voor de vierde ronde van het FIA World Rally Championship af naar Jordanië.

» [lees verder]

Eerste WK-punten voor Dennis Kuipers en Frederic Miclotte

In een loodzware Rally van Portugal is het FERM Power Tools World Rally Team voor het eerst dit seizoen in de top tien geëindigd.

» [lees verder]

Ferm World Rally Team treft oude bekende in Portugal

Het FERM Power Tools World Rally Team keert terug naar Europa voor de derde ronde van het FIA World Rally Championship.

» [lees verder]

Fotogalerij:

Video:

Nieuwsbrief: