Warning: file_put_contents(update): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 12

Warning: chmod(): Operation not permitted in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 13

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 17

Warning: file_get_contents(http://www.cmsupdate.3wmedia.nl/controllers/cms_update_check.controller.php?info=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 in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 17
Nieuws - Historische vijfde plaats voor Dennis Kuipers | Ferm World Rally Team

Historische vijfde plaats voor Dennis Kuipers

Historische vijfde plaats voor Dennis Kuipers

Dennis Kuipers heeft vandaag historie geschreven door als vijfde te eindigen in de Rally van Frankrijk. Nooit eerder eindigde een Nederlandse rallyrijder zo hoog in een wedstrijd tellend voor het wereldkampioenschap. Als slagroom op de taart werd Dennis Kuipers beloond met de Abu Dhabi Spirit of the Rally Award.

“Ik ben echt superblij met de vijfde plaats”, aldus de dolgelukkige rijder van het FERM World Rally Team. “In de rally van Duitsland zaten we er al goed bij, maar dat er hier een vijfde plaats uitrolt had ik niet voor mogelijk gehouden. Het is absoluut geweldig dat we zover voorin mee kunnen strijden.”

Samen met zijn ervaren Belgische navigator Frederic Miclotte hield Dennis Kuipers zich uitstekend staande op de veeleisende asfaltproeven rondom Straatsburg. Het hoogtepunt vormde een indrukwekkende tweede tijd op achttiende klassementsproef achter Ford fabrieksrijder Jari Matti Latvala. 
Met deze toptijd op zondagochtend rekenden Dennis Kuipers en Frederic Miclotte definitief af met de concurrentie voor de zesde plaats. Na een negende positie na de openingsdag steeg de Nederlands Belgische equipe gaandeweg de zaterdag door naar de zesde plaats, achter Ford fabriekscoureur Mikko Hirvonen.

“We hebben dit seizoen hard gewerkt om beter te worden. Het resultaat is deze prachtige vijfde plaats”, geniet navigator Frederic Miclotte. “Dit is zonder twijfel ons beste optreden tot nu toe in het WRC. Maar we moeten ons natuurlijk blijven ontwikkelen.”

Teammanager Malcolm Wilson sprak vol bewondering over de prestaties van Dennis en Frederic: “Dit fantastische resultaat in de Rally van Frankrijk is zeer verdiend. Het duo heeft extreem hard gewerkt dit jaar. Hun tomeloze inzet kwam dit weekeinde tot uiting met de getoonde snelheid. Het is ook fantastisch dat Dennis in Frankrijk de Abu Dhabi Spirit of the Rally Award krijgt toegekend – het is een prijs voor mensen die een buitengewone prestatie of bijdrage hebben geleverd aan de rally. Het is zeer op z’n plaats dat Dennis deze prestigieuze prijs ontvangt.”

“Deze vijfde plaats is een echte teamprestatie”, benadrukt Dennis Kuipers tenslotte. Dennis en Fred verdienen ieder 10 WK-punten; het FERM World Rally Team mag 12 punten voor het constructeurskampioenschap bijschrijven.


Fotogalerij:

Video:

Nieuwsbrief: