Warning: file_put_contents(update): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 12

Warning: chmod(): Operation not permitted in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 13

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 17

Warning: file_get_contents(http://www.cmsupdate.3wmedia.nl/controllers/cms_update_check.controller.php?info=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 in /var/www/vhosts/fermwrt.com/httpdocs/includes/Site.info.php on line 17
Nieuws - Vier op een rij voor Dennis Kuipers | Ferm World Rally Team

Vier op een rij voor Dennis Kuipers

Vier op een rij voor Dennis Kuipers

Dennis Kuipers is als achtste gefinisht in de spekgladde finale van het wereldkampioenschap rally’s. Het FERM Power Tools World Rally Team overwon met succes de ongrijpbare condities tijdens de Rally Wales GB. Het is de vierde keer op rij dat Dennis Kuipers en Frederic Miclotte met WK-punten thuiskomen. “Ons doel was om het seizoen goed af te sluiten. Dat is absoluut gelukt”, genoot Dennis Kuipers aan de finish.

De afsluitende WRC afspraak manifesteerde zich opnieuw als een forse krachtproef, ook omdat de rally niet drie maar vier dagen besloeg. Het FERM duo werd onderweg getrakteerd op een typisch Welsh menu: regenbuien en flarden mist die als een deken over de bossen hangt gecombineerd met spekgladde gravelwegen. 

Dennis Kuipers: “Vooral de verschillen in grip zorgen ervoor dat je altijd op je hoede moet zijn. Op sommige secties bijten de banden zich vast, op andere delen is het alsof een oliefilm op de weg drijft.” In de listige condities bouwde het FERM duo aan een snelle en evenwichtige reeks en klommen van een 13de plaats aan het einde van dag één naar een achtste plaats aan de finish in Cardiff.

Het is de vierde keer op rij dat Dennis Kuipers en Frederic Miclotte een top tien klassering noteren, na Duitsland, Spanje en de historische vijfde plaats in Frankrijk. “De sterke reeks onderschrijft de progressie die wij hebben gemaakt dit seizoen”, zegt navigator Frederic Miclotte. “In Wales hebben we laten zien dat we ook op onverhard aan snelheid hebben gewonnen.” In totaal is het FERM duo dit seizoen zeven keer in de punten gefinisht.

De achtste plaats in Rally Wales GB is goed voor vier punten voor het WK rijderskampioenschap, dat Dennis Kuipers afsluit als twaalfde, zo ook Frederic Miclotte bij de navigatoren. Met een vijfde plaats brengt de seizoensfinale het FERM World Rally Team ook een topresultaat voor het constructeurskampioenschap. Het Nederlandse WRC team bekroont daarmee een sterk debuutseizoen met een prachtige vijfde positie in de eindstand. 

Al voor de start trok het FERM duo de aandacht van de rallyfans en de media vanwege de speciale kleuren op de Ford Fiesta RS WRC. Dennis Kuipers en Frederic Miclotte verschenen aan de start van de laatste WRC ronde in een sprankelend oranje, grijs en zwart ontwerp, vormgegeven door de Portugese winnaars van de FERM Draw ‘n’ Race competitie.


Fotogalerij:

Video:

Nieuwsbrief: