[laatste nieuws]:

Dennis Kuipers klasse apart in Zuiderzeerally

Dennis Kuipers heeft zaterdag voor de derde keer de Zuiderzeerally gewonnen. Samen met navigator Michiel Poel klokte de coureur van het FERM World Rally Team de snelste tijd op alle klassementsproeven. In hun Ford Fiesta RS WRC bouwde het Twentse duo zo aan een marge van 1 minuut 45 op regerend kampioen Jasper van den Heuvel. “Ik ben heel blij met deze overwinning. Er is nog werk aan de winkel, maar dit geeft veel vertrouwen voor de rest van het seizoen.”

» [lees verder]

Ambitieus rallyjaar voor Dennis Kuipers

Dennis Kuipers begint het autosportseizoen 2016 komende zaterdag met de Zuiderzeerally. De Twentse rallyrijder vertrouwt voor de eerste ronde van het Nederlands Rally kampioenschap op de FERM Ford Fiesta RS WRC. De pacenotes op de proeven rond Emmeloord worden gelezen door streekgenoot Michiel Poel.

» [lees verder]

Kuipers en Van de Schuur winnen spectaculair verlopen OER rallytraining

Dennis Kuipers maakte geen fout en was zo slim geweest om net als met een enduro alle TC tijden en CP,s te vermelden op een stuk tape en reed mede hierdoor in een straf tempo naar de overwinning.

» [lees verder]

Dennis Kuipers elfde in bloedsnelle WK-rally van Frankrijk

In zijn tweede WK-optreden van het jaar is Dennis Kuipers vandaag als elfde gefinisht tijdens de Rally van Frankrijk. In de Franse Elzas ging de coureur van het FERM World Rally Team drie dagen lang het duel aan met de wereldtop. “Weer een top 10-finish was nog mooier geweest, maar elfde is mooi dichtbij. Ik ben tevreden over hoe we hebben gereden.”

» [lees verder]

Fotogalerij:

Video:

Nieuwsbrief: